За деякими даними, білоруський спеціаліст Олександр Хацкевич може замінити Сергія Реброва на посаді керманича київського Динамо.

Сам екс-наставник національної збірної Білорусі не коментує цю ситуацію, однак сьогодні з'явилися деякі натяки на можливий розвиток подій. Відомий агент Вадим Шаблій, який має тісні зв'язки з Динамо - опікується справами нинішнього динамівця Андрія Ярмоленка і колишнього Олега Гусєва, опублікував на своїй сторінці в одній із соцмереж багатозначне фото з Хацкевичем.

Що це значить, покаже час, але, здається, світлина з'явилася не випадково, враховуючи чутки про можливий трансфер тренера в Динамо.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що, за словами Фонсеки, Шахтар, як залишив Донецьк, ще не ставав чемпіоном.


Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще