Відомий скрипаль Святослав Кондратів разом зі своїм оркестром зняли музичне відео на кавер до української пісні "Розпрягайте, хлопці, коней".

Ролик створили спеціально до "Євробачення".

Як розповів артист, ідея записати цю композицію і представити її у такому оригінальному виконанні виникла вже давно. Проте втілити її у життя команда вирішила саме зараз, з нагоди події європейського та навіть світового масштабу.

Він подякував Джамалі за те, що центром події стане саме Київ.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Бути столицею Євробачення нам випадає не так часто. Ми любимо свою країну, свою культуру, свою пісню. Нам є чим пишатися, адже ми маємо таку чудову талановиту молодь", — наголосив Кондратів.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", за виступ на Євробаченні Джамала отримає майже мільйон - 986 тисяч гривень.