Екс-тренер збірної України Олександр Заваров розповів про свій відхід з національної команди.

«Мені складно сказати, чому мене звільнили з тренерського штабу збірної України. Схиляюся до думки, що щось не влаштовувало в особистому плані, у моїх поглядах на життя. Швидше за все – це так.

Чому про це не говорить Фоменко? Йому нічого сказати. Як головний тренер він повинен був наполягати, але не вдалося.

Якщо команда зіграла на Євро-2016 провально, повністю зганьбилася, весь тренерський штаб повинен був піти у відставку і всім сказати: «До побачення».

Відповідальність лежить на всіх штабі, в тому числі і на нинішньому тренера збірної – він також повинен був піти. Принаймні, я б зробив так у цій ситуації – команда зайняла останнє, 24-е місце.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але не я вирішую. Вирішує президент ФФУ. Вийшло, що не підсилили тренерський штаб, а швидше послабили. Так ніхто не робить», – сказав Заваров.

Як повідомляв портал Знай.uа, Росія не встигає ввести в експлуатацію два стадіони до ЧС-2018.