Колишній головний тренер збірної України, Металіста і Дніпра Мирон Маркевич жорстко розкритикував гру Динамо після поразки київського клубу від Шахтаря.

- Шахтар можна було вітати з чемпіонством ще перед початком другого етапу, коли відрив від головного конкурента становив 14 очок. В очному поєдинку з Динамо підопічні Паулу Фонсеки лише довели свою перевагу.

Гірники індивідуально набагато сильніші динамівців. Чого варті такі аси, як Марлос, Тайсон, Срна, Бернард, Ісмаїлі ... Луческу залишив хорошу команду, а Фонсека підтримує тонус колективу, тому не дивно, що донецький клуб - найкращий в Україні. Вважаю, було б дивно, якби Шахтар не виграв чемпіонат.

Динамо змінилося дуже істотно. Ще рік-півтора тому команда була зовсім іншою. Тоді були особистості, які могли самотужки вирішити долю матчу, а зараз залишився один Ярмоленко, можливо, Віда, Гармаш - і все. Решта виконавців - це рівень нинішньої українського першості.

За такої аудиторії у футболістів повинні виростати крила. Більше того, на біло-синіх нічого не тиснуло. Зрозуміло, хто перший, хто другий. Киянам потрібно готуватися до Ліги чемпіонів, але з такою грою в Європі робити нічого. Навіть кваліфікацію пройти буде дуже складно, - наводить слова Маркевича Команда №1.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дивіться, як Шахтар обіграв Динамо в Києві

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Динамо в центральному матчі 26-го туру української Прем'єр-ліги мінімально поступилося Шахтарю на своєму полі.