В Луцькому зоопарку відвідувачі перегодували альпаку, від чого вона померла. Це підтвердила експертиза, під час якої ветеринари виявили у шлунку тварини надмірну кількість їжі.

Про це повідомили представники звіринця.

"Розтин показав, що смерть наступила в результаті переповнення кормовими масами. Врятувати альпаку було нереально, оскільки надію на одужання могло дати тільки хірургічне втручання, яке в зоопарку не проводять", - розповіли у зоопарку.

Пару альпак рік тому привезли із зоопарку Рівного. Та на початку цього місяця самиця альпаки захворіла. Лікарі довго не могли знайти причину недуги. Та коли було вже запізно, зрозуміли, що саме надмірна увага з боку відвідувачів стала негативним наслідком для тварини.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Таїланді померла черепаха, яку назвали"Скарбничка" через те, що тварина проковтнула 915 монет, які туристи за традицією кидали в озеро.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще