Тактико-спеціальні заняття по бойовій стрільбі з зенітних установок ЗУ-23-2 та ЗКУ-1, а також крупнокаліберних кулеметами ДШК відбулися у Повітряному командуванні "Схід".

Про це повідомили у прес-службі Міністерства оброни України.

За словами командира зенітної установки окремої радіолокаційної роти на Луганщині, старшого солдата служби за контрактом Дмитра Чеги, програма навчань була дуже насиченою, а підготовка – динамічною. Боєць за такий короткий час зумів повністю освоїти зенітну установку ЗУ-23-2.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

За словами заступника командира Повітряного командування "Схід" з бойової підготовки полковника Андрія Бережного, всі бойові розрахунки продемонстрували професіоналізм, належний рівень практичних навичок у володінні штатним озброєнням і воєнною технікою.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Генштабі відреагували на військові навчання в анексованому Криму, заявивши, що вони є незаконними.