Боєм гладіаторів назвав почесний "Вічний" чемпіон у суперважкій вазі за версією WBC і мер Києва Віталій Кличко поєдинок свого брата Володимира проти британця Ентоні Джошуа.

"Те, що відбулося – це життя. Так буває. Це був бій гладіаторів, коли два найкращих бійці в світі зустрілися в ринзі. Володимир домінував, мав усі шанси перемогти. Але сталося так, як є. Ми можемо ставити ключове питання: що далі? Сьогодні Володимир сам дав відповідь, що найближчим часом зробить заяву. Я не можу вирішувати за нього. Я підтримаю брата в будь-якому його рішенні. Відверто хочу сказати: для мене особисто набагато легше бути в ринзі, ніж стояти як секундант під час поєдинку", – сказав Віталій Кличко.

На його думку, Володимиру треба було діяти агресивніше. А Джошуа показав себе гідно.

"Володя мав агресивніше діяти. Він багато чекав і давав можливість Джошуа атакувати. Зараз складно аналізувати, але, на мою думку, треба було агресивніше діяти і не давати йому прийти в себе. Це було б на користь Володимиру. Я був здивований, що у Джошуа така непогана кондиція. Я думав, що він не зможе так активно діяти. Але ми побачили: в чемпіонських раундах він показав себе гідно", – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Володимира Кличка.

Дивіться повне відео бою Кличко - Джошуа:

Знай.ua зібрав найкращі фото бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, після бою Володимир Кличко заявив, що переміг сильніший.

Фото – Getty Images