Вівсянка - дуже популярний продукт в області дієтичного харчування. Але не тільки можна зберегти здоровий організм і струнку фігуру завдяки цьому продукту. Вівсянка довела свою ефективність у боротьбі зі старінням шкіри і цей продукт можна застосовувати для будь-якого типу шкіри.

Зараз в будь-якому косметичному магазині можна придбати засіб на основі вівсяної муки, так як натуральна косметика завжди цінувалася своєю активною дією. Кошти з геркулесу використовується для різних цілей, як маска для обличчя або скраб.

Догляд за шкірою з вівсяних пластівців вважається універсальним. Вона живить шкіру, тонізує, освіжає і додає природний вигляд особі, бореться з проблемними ділянками, підсушує прищі, омолоджує і регенерує клітини шкіри, відлущує шкіру позбавляючи від мертвих клітин епідермісу. Маску з вівсянки можна поєднувати з додатковими компонентами, які посилюють ефект.
Щоб приготувати маску з вівсянки в домашніх умовах, необхідно обдати її окропом чи кипяченным молоком. Залишаємо кашу, щоб вона охолола за бажанням додаємо інгредієнти і наносимо на шкіру. Витримуємо її протягом 20-30 хвилин і змиваємо. У цьому процесі важливо, щоб каша повністю не охолола. Продукт у теплому вигляді допомагає розкрити і очистити пори.

Для сухої шкіри підійдуть масла мед або сметана як додатковий інгредієнт. Для жирної шкіри - грейпфрут, огірок, сода, лимон. Щоб отримати максимально живильний ефект додаємо в кашу яєчний жовток, молоко або йогурт. Для проблемної шкіри, схильної до появи прищів можна додати трохи відвару з трав, яєчний білок, алое, кропиву, мед.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що алое можна використовувати в домашніх умовах як косметичний засіб, вмивалка для обличчя, як шампунь для волосся.