Російські акціонери Альфа-Груп вважають необережною заяву дочірньої української структури - Альфа-Банку. У ній Крим і Донбас називали окупованими територіями.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Власники Альфа-Груп стверджують, що бізнес повинен працювати "в суворій відповідності до законів і правил тієї країни, де він присутній". Найбільшими акціонерами групи є Михайло Фрідман, а також Герман Хан та Олексій Кузьмічов.

"... ми ніколи не підміняли менеджмент контрольованих нами компаній. Іноді це мало і негативні наслідки. Один з таких прикладів - необережна заява прес-служби Альфа-Банку Україна, що дало можливість звинуватити акціонерів групи в наявності у них" своєї "політичної позиції щодо російсько -українського конфлікту. Ще раз підкреслимо, ми поза політикою і поза будь-яких політичних оцінок ", - заявили представники Альфа-Груп.

Раніше в українському представництві Альфа-Банку підкреслили, що фінансова установа одним з перших припинило роботу на окупованих територіях "в повній відповідності до законодавства України: як в Криму, так і в Донбасі".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти в Одесі замурували представництво російського Альфа-Банку, а перед входом залишили пляшку з коктейлем Молотова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще