Вночі на вулиці Валентинівській у Харкові пасажири тролейбуса №34 здали поліції водія, який неадекватно керував транспортним засобом та ледь не спричинив серйозну аварію.

Про інцидент повідомили користувачі соцмереж. Одні запевняють, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. Інші кажуть, що він заснув за кермом.

"Їхав на повному ходу зі "Студентської" без зупинок, на перехресті злетіли роги, і пасажири почали його гальмувати", - повідомив один з очевидців.

У соцмережах також пишуть, що тролейбус міг перевернутись, якщо б налетів на бордюр. Після зупинки пасажири викликали правоохоронців.

Стражі порядку повідомили, що у крові водія не виявили ознак наркотиків чи алкоголю. Причини неадекватного керування тролейбусом встановлюються.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на в'їзді до Києва з боку Ірпеня сталася аварія за участю чотирьох автівок, яка майже паралізувала дорожній рух.