На Житомирщині, 27 березня близько 13.40, сталася смертельна ДТП, у якій загинуло двоє людей в результаті лобового зіткнення Волги з евакуатором Mercedes.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

На трасі Київ-Чоп автомобіль Волга, за кермом якої знаходився 58-річний водій, виїхав на зустрічну смугу та влетів у Mercedes.

В результаті водій та 59-річний пасажир Волги загинули на місці. 22-річний водій Mercedes із Рівного травмувався. Йому надали медичну допомогу.

Правоохоронці відкрили справу за статтею "Порушення ПДР" та вивчають усі подробиці пригоди.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Рівненській області п'яна жінка за кермом позашляховика влетіла у фуру. Інцидент стався на трасі неподалік міста Березне. Від удару машину сильно пом'яло, але жінка була настільки п'яна, що навіть не зрозуміла, коли потрапила в аварію.