Колишній чоловік заборгував російській балерині Анастасії Волочковій мільйони рублів і довів її до банкрутства.

Справа в тому, що близько восьми років тому бізнесмен Ігор Вдовін, у шлюбі з яким танцівниця народила дочку Аріадну, зайняв у дружини 3 мільйони доларів.

Протягом останніх семи років він справно виплачував борг і відсотки. Однак нещодавно перестав це робити, залишивши Волочкову без найнеобхіднішого.

В ефірі однієї з популярних телепередач танцівниця зізналася, що ледве зводить кінці з кінцями.

"Мені важко ростити Арішу одною, тому що вона іноді замовляє по Інтернету якусь дешевку, каже: "Мамо, це не дорого, можна я це замовлю? Це 400 рублів... мама, тато ж винен тобі гроші, я знаю, що у нас їх немає"- розповіла Волочкова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Балерина і світська левиця, яка звикла жити в розкоші, тепер не знає, чим розплатитися з персоналом та оплатити рахунки за комунальні послуги. А нещодавно їй відмовили в технічному обслуговуванні на СТО.

"Я запитала колишнього чоловіка: "Ігор, а якщо я розіб'юся на цьому автомобілі, кому потрібна буде ця донька?"- зізналася Анастасія.

Бізнесмен, втім, стверджує, що нічого не винен балерині, і платити за рахунками не збирається.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Волочкова роздяглася на камеру після тренування.