В ході розслідування вдалося встановити особи кадрових російських військових, які воювали на окупованому Донбасі під час першої хвилі агресії РФ проти України.

Про це повідомляють активісти волонтерської групи InformNapalm. Військовослужбовці воювали в рядах бойовиків в складі батальйону спецназу 8-ї мотострілецької гірської бригади збройних сил Росії.

Волонтерам вдалося встановити їх особи за допомогою фотографій, опублікованих восени 2014 року. На знімку можна побачити ландшафт околиць Суходільська Луганської області.

На фото видно 19 пособників бойовиків. Волонтерам вдалося з'ясувати імена і прізвища семи російських військових, а також профілі в соцмережах. Всі вони були на контрактній службі в складі спецпідрозділу армії РФ. Вони воювали за терористів на Донбасі з серпня по вересень 2014 року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики масово тікають з бандформувань через пияцтво серед ватажків терористів, які потім видають безвідповідальні накази.