На окупованих територіях Донбасу серед підлеглих бойовиків з кожним днем ​​все більше зростає невдоволення: офіцери і командири занадто часто зловживають алкоголем, через що безвідповідально ставляться до своїх наказів. Цього слід було очікувати: навіть самому ідейному бойовику не захочеться пожертвувати життям заради виконання п'яної вказівки.

Про напружену обстановку повідомило Головне управління Міноборони на офіційній сторінці у Facebook.

"У 7 окремій мотострілецькій бригаді (Брянка) 2 АК спостерігається зростання невдоволення особового складу безвідповідальним ставленням посадових осіб з числа офіцерів ЗС РФ до забезпечення належних умов проходження служби у бригаді. Протягом березня-квітня ц.р. двадцять вісім військовослужбовців зі складу розвідувальної роти бригади подали рапорти на звільнення. Невдоволені військовослужбовці звинувачують командира бригади і офіцерів штабу у систематичному зловживанні спиртними напоями, віддачі у нетверезому стані недоцільних та суперечливих наказів і розпоряджень, що призводить до надмірного фізичного та морального навантаження і не бойових втрат серед особового складу. Для перевірки стану справ до бригади прибула комісія корпусу".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як на Донбасі неабиякий конфлікт вибухнув між "місцевими" бойовиками і чеченськими найманцями: джерело донесло, що останні отримують у декілька разів більше.