На окупованих територіях Донбасу вибухнув неабиякий конфлікт між російськими бойовиками і набйнятими бійцями з Чечні.

Як повідомляє координатор спільноти "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, на цей раз "штатські" обурилися через фінансове питання: за своїми джерелами вони з'ясували, що чеченці отримують 80 тисяч рублів на місяць, у той час як росіянам платять всього 15.

"Працівниками Державтоінспекції зафіксовано кілька сутичок між сторонами конфлікту з використанням фізичної сили. Конфлікт виник в результаті витоку інформації про грошову винагороду, яку чеченці будуть отримувати щомісяця, беручи участь в бойових діях. Зокрема, обурення місцевих бойовиків викликали чутки, що чеченські найманці отримуватимуть винагороду в межах 80 тис. руб., в той час, як самі місцеві бойовики отримують близько 15 тис. руб", - пише нардеп.

Також Тимчук пояснив, що чеченські бойовики приїхали для збільшення сил Першого армійського корпусу ДНР-івців в напрямку Маріуполя.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як бойовики "ДНР" почали розстрілювати один одного.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще