У селищі Хрещатицьке Новоазовського району Донецької області проросійські бойовики влаштували бійню у розважальному закладі, яка закінчилась трагічно.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України на сторінці у Facebook.

Відомо, що бойовики інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК напилися та почали бити цивільних у нічному розважальному закладі. Травми отримали близько десяти осіб, одна людина померла у лікарні.

Мешканці населеного пункту влаштували стихійний мітинг з вимогою провести розслідування та покарати винних. Представники “МВС ДНР” розігнали учасників акції, а більшість з них взяли під варту.

Полк терористичного угруповання перевили у стан бойової готовності та проводять внутрішню перевірку інциденту.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у розвідці повідомили, що проросійські бойовики почали обмінювати зброю та набої на алкогольні напої.