Українські воїни контролюють ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції, незважаючи на постійні обстріли бойовиків по всій лінії фронту.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За останню добу окупанти відкривали вогонь 63 рази, в результаті чого загинув один військовий, ще семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На Приморському напрямку бойовики обстріляли позиції під Водяним з 120-мм мінометів, БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Опорні пункти під Красногорівкоювипалювалися мінометами 88-мм калібру, гранатометами і кулеметами. Ворог накривав позиції під Гнутово з мінометів 82-мм калібру, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За військовим під н. п. Славне окупанти вели вогонь з 82-мм мінометів. Позиції біля Широкіно і Новотроїцького активно обстрілювалися з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а по опорних пунктах біля Павлополя і Мар'їнки гатили з гранатометів. Позиції морських піхотинців в районі Лебединського истязались великокаліберними кулеметами і стрілецькою зброєю, а позиції поблизу Чермалыка – зі стрілецької зброї. В районі Гнутово і Новотроїцького працювали снайпери.

На Донецькому напрямку, бойовики накривали з мінометів 120-мм і 82-мм калібру, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції поруч з Авдіївкою. По опорних пунктах біля с. Луганське противник гатив з 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів і кулеметів.

Біля Невельського стріляли з мінометів 120-мм калібру і стрілецької зброї, а 82-мм міномети і кулемети окупант застосовував біля шахти "Бутівка" і Кам'янки. З БМП, мінометів калібру 82-мм і гранатометів ворог відкривав вогонь по позиціях під Зайцево, а з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - по захисникам Троїцького. Снайпери працювали біля Авдіївки.

На Луганському напрямку, бойовики обстрілювали позиції ВСУ з мінометів 120-мм і 82-мм калібру, гранатометів і кулеметів поблизу Кримського і Новозвановки. 82-мм міномети ворог використовував під Екатериновкой. Троїцьке истязалось з мінометів 82-мм калібру, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. З гранатометів і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях поблизу Новоолександрівки. Під с. Волуйское і станиці Луганської бойовики стріляли з протитанкових гранатометів.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українські воїни знищили ДРГ ворога, в результаті чого бойовики відступили з втратами.