В умовах тривалого протистояння на Донбасі та постійних провокацій проросійських найманців одним із кращих в арсеналі ЗСУ вважається морська піхота.

Відповідний ролик опублікований на каналі Military Division в YouTube.

Пріоритетним завданням для ВМС України являється берегова оборона. Саме ці підрозділи частіше за все беруть участь у складних спецопераціях – бортових, земноводних, амфібій-парашутних, а іноді й в одиночних.

Під їхнім пильним контролем знаходяться острови, бази флоту, аеродромів, а також інші ворожі об'єкти.

Нерідко морські піхотинці захищають стратегічно важливі ділянки берега та слідкують за безпекою, щоб запобігти провокаціям противника.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що волонтерів вразила мужність українських військових, які провели блискучу операцію в районі Авдіївської промислової зони, що являється однією з найбільш гарячих точок на передовій.