Українські військові показали кадри протистояння в районі однієї з найбільш гарячих точок на передовій – Авдіївській промисловій зоні.

Відповідний ролик опублікували волонтери People's Project на каналі в YouTube.

Активісти наголосили, що не вказуватимуть точну дату бою, а деякі моменти взагалі прибрали із відео на прохання самих бійців та задля їх безпеки.

"Але навіть наявного фрагменту боїв достатньо для того, щоб зрозуміти – наші хлопці мають піднесений бойовий дух і нічого не бояться", – підкреслюють волонтери.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній проросійський найманець, який воював на стороні бойовиків "ДНР", призвався до лав армії США. Американське військове командування наголосило, що це порушує законодавчі норми, адже особа, причетна до екстремістських організацій не має права стати військовослужбовцем.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще