Екс-форвард збірної України Андрій Воронін заявив, що негативно ставиться до натуралізації гравців.

«Я завжди до цього погано ставився. Не важливо, Україна це чи якась інша країна. Тим більше, якщо брати нашу країну, в якій, скільки там, 50 млн населення? Нехай навіть 40 млн населення.

Як з них не можна знайти 20 чоловік, виховати і зробити з них хороших футболістів, щоб ними пишатися? Так можна взяти половину Донецька, дати їм українські паспорти. Або запросити бразильців, японців, ще когось.

Нехай грають за нас якісь мулати, брюнети. Я не бачу сенсу. Якщо це збірна Бразилії, то там повинні грати бразильці, якщо збірна України - українці.

Я ставлюся до цього так: якщо збірна Ісландії цього не робить і добивається результату, або збірна Ірландії, то чому Україна з 40-мільйонним населенням повинна це робити? Це соромно», - сказав Воронін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, легіонер Динамо повезе на батьківщину український прапор і вишиванку.