В Ірпені недбалість виховательки дитячого саду стала причиною травми малолітньої дитини.

Мама 4-річної Кароліни розповіла: забирала ввечері доньку і виявила на її обличчі червоний слід. Було схоже, що у дитини величезне садно, пише Politeka, посилаючись на "Громаду Приірпіння".

Працівники закладу почали виправдовуватися. Мовляв, дівчинка сама наткнулася на няню, яка як раз розливала дітям суп на обід. У результаті дівчинка отримала опіки.

Дитині промили рану водою, замазали маззю, а от батькам про нещасний випадок не вважали за необхідне повідомити.

Мама Кароліни одразу ж викликала швидку. Дівчинку доправили в лікарню в Бучу, де її направили в опікове відділення. Там лікарі діагностували у дитини 3% опіків обличчя та тіла.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За словами мами, мала налякана і не бажає більше ходити у дитячий садок.

Що стосується самого дошкільного закладу, то там усе-таки вирішили вжити заходів. Адміністрація запевнила, що няню і виховательку покарають, і запропонувала перевести Кароліну до іншої групи.

Події прокоментували у Департаменті освіти і науки Київської області. Виявилося, там про випадок в Ірпені не чули, але вважають, що винні мають бути покарані.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві в масштабній пожежі постраждали діти.