Маленький мешканець британського графства Корнуелл - поні по кличці Монті помер від переляку. Його до смерті налякав звук низько пролітаючих американських винищувачів.

Про це пише Daily Mail.

За інформацією джерела, тварина паслась у полі, коли якоїсь миті над ним пролетіли два військові літаки F-15. Сильним шум неабияк злякав поні.

Як розповіла власниця Монті, після цього інциденту, домашній улюбленець дуже погано себе почував, та за деякий час помер. Ветеринар зробив висновок, що тварина не змогла упоратися з сильним стресом, що й призвело до загибелі.

Проте не лише тварини страждають від гучних польотів винищувачів, база яких знаходиться поруч з населеними пунктами. Місцеві мешканці також скаржаться, що літаки літають дуже низько, та часто лякають дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у російському зоопарку помер страус, який злякався відвідувачів, що хотіли його погодувати.