На українському ринку подекуди з'являються досить дивні товари. Нещодавно до цигарок сумнівного походження додалися ще й спиртні напої: наприклад, пиво, на етикетці якого зображені руїни Донецького аеропорту.

Про це повідомляв Politeka.

Продавали подібні пляшки на заправці, а помітили їх бійці АТО. Один із блогерів відзначив, що місцем виготовлення був вказаний Львів.

"Якби той, хто придумав наклейку, опинився б поруч – йому б напевно відірвали голову. Львів… Патріотичний, не говорить російською, без сепаратизму", - додав він.

Очевидці іронізують, що незабаром на полицях магазинів з'явиться кагор "Кров Іловайська" або "Сльози Дебальцевого", вважаючи такі назви просто аморальними в часи конфлікту на сході.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в анексованому Криму окупанти почали виготовляти фальсифікований алкоголь. Вони продають пляшки із етикетками, що схожі на логотипи відомих брендів. Компанія, права якої порушили, має намір подати позов до суду.