Прокуратура Сумської області обшукала будинок і робочий кабінет полковника, керівника Шосткинського відділу поліції. У результаті, у нього знайшли прапор Російської Федерації і золоті злитки.

Про це повідомила прес-секретар глави Генеральної прокуратури України Лариса Сарган у Facebook.

За її словами, у будинку начальника знайшли та вилучили вогнепальну зброю, велику кількість патронів, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації.

У кабінеті правоохоронці виявили та вилучили $21,5 тисяч, 150 євро, золоті злитки, ювелірні вироби і колекцію монет.

Керівника відділу обшукали, у зв'язку з тим, що його заступника підозрюють в систематичному вимаганні та отриманні неправомірної вигоди. Його, 21 березня, спіймали при отриманні 7 тисяч гривень хабаря.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слідство триває.

Порушено дві кримінальні справи за незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації.

[[{"fid":"176473","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"720","width":"960","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", начальника одного из райотделов Главного управления Государственной миграционной службы Киева поймали на взятке в 10 тысяч.