Нову версію операційної системи Windows 10 Creators Update розмістила компанія Microsoft. Незважаючи на те, що офіційного представлення ще не було, її вже можна завантажити.

Про це повідомляє NeoWin.

За інформацією порталу, ISO-образи збірки під номером 15063 можна скачати після виходу оновлення для учасників програми Insider. Щоб встановити Creators Update, достатньо скачати ISO-файл необхідної версії системи, змонтувати образ диска через провідник Windows 10 і запустити setup.exe.

У новій версії ОС основний акцент зроблений на можливості створення та перегляду 3D-контенту. Чимало системних програм отримають додаткові функції, пов'язані з 3D і віртуальною реальністю, в тому числі браузер Microsoft Edge

На думку експертів, 15063 є фінальною збіркою великого оновлення Windows. На такі висновки їх наштовхнула відсутність в "Інформації про систему" помітки про те, що це тестова версія ОС. Якщо вірити чуткам, для всіх користувачів вона буде доступна вже 11 квітня, а от офіційна дата релізу невідома поки що.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", компанія Google розпочала роботу над додатком, який дозволить кільком людям одночасно редагувати фотографії.