Гаджети замінили людям живе спілкування, що сильно відобразилось на формуванні відносин та способах залицяння.

Російський блогер Олександр Гутин опублікував комедійний сюжет сучаної історії про Ромео та Джульєту у соціальній мережі.

"Найромантичніший" пост швидко розлетівся мережею на став причиною активного обговорення.

"Я побачив фотографію дівчини, вона мені сподабалася і я лайкнув її фотографію. Вона лайкнула мою у відповідь", - починає свою чуттєву історію блогер.

Між парою сучасних Ромео та Джульєтти зав'язується "бурний" роман, який полягав у взаємному оцінюванню фотографій та репостів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Наш герой розповідає, як він кожного дня репостив усі її записи, проте не квапився коментувати статус обраниці, щоб не здатись надто наполегливим.

Коли настав той великий день, коли він, у кращому своєму костюмі, зібрався з силами та наважився написати їй коментар під статусом, сталось жахливе.

Його прокоментував інших хлопець, більше того, цей інший також лайкав її фотографії.
А вона, розпусниця, лайкала фотографії нового кавалера у відповідь.

Так розбилось щастя і серце нашого Ромео, яикй з того часу не заходить у "ВКонтакте", а тільки в "Однокласники" та оцінює банки з соліннями.

Демонстрація сучасних стосунків, які вони по факту сьогодні є, оцілинили чимало користувачів мережі та поділились записом на своїх сторінках.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", киянка показала, як швидко позбутися чоловіка.