Чуток про новий iPhone, який компанія Apple повинна представити цієї осені, з кожним днем все більше. Користувач Twitter Benjamin Geskin, який став відомим завдяки своїм реалістичним рендерам смартфонів, зібрав найбільш реальні чутки про новий iPhone 8 і зробив на їх основі 3D модель. Канал Unbox Therapy роздрукував її на 3D принтері і порівняв з iPhone 7.

Самим цікавим і очікуваним нововведенням в iPhone 8 повинен стати дисплей, який буде займати практично всю передню панель смартфона. При цьому Apple доведеться відмовитися від своєї фірмової кнопки Home, яка розташована внизу передньої панелі і в яку був вбудований сканер відбитків пальців Touch ID. За чутками Touch ID буде вбудований в нижню частину дисплея нового iPhone, а фізичну кнопку Home замінить сенсорна область з функцією 3D Touch, яка вже реалізована у смартфонах Apple.

Корпус нового iPhone 8 буде схожим за габаритами з iPhone 7. Але завдяки зменшенню рамок навколо дисплея, в iPhone 8 буде встановлено приблизно 5,8-дюймовий екран замість 4,7-дюймового у iPhone 7.

В камері iPhone 8 також очікуються зміни. Вона буде розташовуватися вертикально, що за деякими чутками необхідно для реалізації функції 3D-зйомки та роботи з доповненою реальністю.

Видання idropnews опублікувало реалістичні рендери нового iPhone 8, на яких Benjamin Geskin показав своє бачення використання додаткової області в нижній частині екрана, в яку буде вбудована кнопка Home з Touch ID.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще