Доказ того, що на мітинг з нагоди 1 травня в окупованому Луганську людей збирають у "добровільно-примусовому порядку", опублікував портал Informator.media.

В редакцію потрапила копія "розпорядження" для медичних працівників захопленого бойовиками "ЛНР" міста про явку на мітинг, що публічно іменується "добровільним заходом".

Місцеві жителі розповіли журналістам, що такі "листи щастя" розсилаються владою на міські підприємства.

Судячи з опублікованого листа, він адресований головному лікарю мед закладу та голові профкому. При тому, що прийняти участь у мітингу і демонстрації на честь "дня міжнародної солідарності трудящих", запрошують за бажанням, проте керівництво лікарні просять "забезпечити обов'язкову явку учасників" згідно "доданого списку". Місцем збору демонстрантів вказане приміщення "Департаменту по питанням виконання покарань у Луганській області".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у "ДНР" до свята 9 Травня "наклонували" аж 45 тисяч ветеранів.