В продовження теми модних тенденцій 2017 року, варто звернути увагу на манікюр.
Які кольори будуть в моді навесні-влітку 2017 року і яка форма нігтів займає перші ряди в топі модних трендів теплих сезонів?

Найактуальнішою формою нігтів в весняно-літній період вважається злегка закруглена і коротка форма. Любительки довгих нігтів можуть не турбуватися, так як допустима і трохи подовжена мигдалевидна форма.

За короткі нігті потрібно менший догляд і короткі нігті набагато зручніше і практичніше, ніж довгі нігті, а так як в цьому році особлива увага приділяється вільному і практичному стилю, тому короткі нігті взяли свій верх в топі трендів весни-літо 2017.

Модні відтінки нігтьового покриття вважаються нейтральний, синій, бузковий, фіолетовий, золотистий, світло-рожевим. Дивлячись на ці кольори, можна зробити висновок про те, що холодні відтінки переважають. Але ще не було сезонів, коли червоний колір лаку для нігтів вважається не модним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Червоний колір - це класика всіх часів.

Влітку, намагайтеся вибирати більш яскраві відтінки лаку для манікюру, а нейтральний можна застосувати для педикюру. Уподобання за кольорами лаку починаються від яскравих кольорів до м'яких пастельних. Все залежить від того, що ви хочете отримати в результаті і який захід плануєте відвідати.

Найголовніший тренд усіх часів - доглянуті нігті. Якщо ви не любитель наносити кольорове покриття на пластину нігтя, то це не означатиме, що ви не в курсі модних новинок. Завжди можна попросити свого майстра, зробити вам французький манікюр, який вже багато років користується попитом у жінок.

Відмінна альтернатива класичний френч - місячний манікюр. Тут кольоровою смужкою акцентується не кінчик нігтя, а його основа. Колірну гамму для виділення можна застосувати від світлої бежевих тонів, до насиченого червоного, фіолетового, чорного, синього, жовтого і зеленого.

З минулорічних модних тенденцій в манікюрі 2017 зберігається нюдовая палітра. З таким манікюром ви будете почувати себе комфортно і впевнено в будь-якій ситуації.

Не варто забувати, що доглянута зовнішність і нігті, на які часто звертають увагу - завжди залишаються головним критерієм стилю.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що у багатьох не найкращі асоціації з чорним кольором. Він характеризує темряву, поганий настрій, холодну пору року. Але любительки цього кольору будуть задоволені тим, що їх улюбленний колір в тренді. При виборі чорного кольору для покриву нігтів не варто переживати з приводу того, що навесні хочеться себе зробити більш яскравою. Навіть чорний колір на нігтях буде виділяти вас і при цьому показувати ваше почуття стилю.