З перших хвилин альбом потрапив в топ-чарти: посівши перше місце незалежно від жанру в Україні і перше в СНД в жанрі хіп-хоп. У рейтингу Google play лідерство взяла колискова пісня українською мовою від ЯрмаКа - "Твої сни".

"Ні, нічого не починається заново. Я як комп'ютер, який дуже довго працював без зупинки і почав перегріватися. Я вирішив з усім цим розібратися, все почистити і зробити серйозний апгрейд. Якщо раніше я міг написати пісню за день, то зараз є пісні, які я переробляв кілька місяців, опрацьовуючи кожен рядок. У новому альбомі буде все той же ЯрмаК, тільки на дві голови вище "- пояснив артист назву свого 5-го студійного альбому.

Разом з альбомом відбулася прем'єра кліпу на сингл "Restart". Ярмак розповів про процес зйомок: "Кліп відняв неймовірно багато сил, так як ми знімали його цілу добу поспіль. Потім багато роботи пішло на монтування і графіку. Але це того варте. Я неймовірно задоволений кліпом. Так як всі гроші витрачаю на творчість, я до сих пір ходжу зі старим айфоном. Саме від цього я отримую радість, такий кліп для мене як п'ятнадцятий айфон ". Режисером кліпу виступив Тимофій Аврамчук, людина, яка зняла перший кліп Ярмака, який і приніс артисту першу популярність.