Учасник "Євробачення-2017", який представлятиме Україну, розкрив подробиці підготовки до конкурсу – лідер O. Torvald Женя Галич не припиняє репетицій ні на день.

Про це йдеться у сюжеті каналу "1+1".

Музикант зізнався, що ставиться дуже серйозно навіть до підбору костюмів: дизайнери вже пошили кілька різних варіантів, по три на кожного учасника гурту.

"Будуть запасні, на випадок, якщо хтось впаде і подряпає коліно", - додав він.

Співак пообіцяв зробити зі свого виступу справжнє шоу і показати глядачам особливий номер, аналогічного якому не буде в жодного із конкурсантів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Засмучує Галича тільки одне – підготовка до "Євробачення" обернулася для нього шаленим графіком, не вистачає часу навіть на спілкування із близькими. Свою вагітну дружину та чотирирічну доньку він бачить вкрай рідко:

"Бачилися біля стадіону. Можу виділити їй всього кілька днів", - бідкається музикант.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що організатори "Євробачення-2017" розповіли, які музиканти виступатимуть поза конкурсом.