Світ прогресує і нічого не стоїть на місці, навіть продукти для дотримання правильного харчування можуть змінитися. Дієтологи зробили маленьке пророцтво, де виділили основні зміни в раціоні. Харчування майбутнього стане іншим, але не менш корисним.

Розглянемо разом з порталом "Знай", як зміниться наше харчування.

Не буде поганий чи хорошої їжі
Існують деякі продукти, які до сих пір піддані критиці з боку експертів. Одні вважають, що вони корисні, коли інші навпаки - категорично забороняють вживати. До цих продуктів належать: олія, макарони, молоко. У майбутньому фахівці нарешті зможуть довести, що сметана або вуглеводи не можуть шкодити здоров'ю.

Водорості потіснять зелень
В майбутньому корисним і модним буде вживати водорості, замість звичної капусти або шпинату. Водорості стануть доступними для вживання кожній людині. Водорості добре насичують і дають найнеобхідніше для організму.

Популярні новини зараз

Українська Кардашьян закрилася у примірювальній магазину і почала "любити" себе

Зеленський після виборів розчарувався і написав українцям послання: "Сьогодні. Завтра. Завжди..."

У львів'ян відберуть автівки на дизелі

У родині Комарова зі "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення, вже відома стать малюка

Показати ще

Антиоксиданти підкорять світ
У раціоні кожної людини повинно бути багато антиоксидантів. Антиоксиданти запобігають стрес і ракові захворювання і так як наша екологія не стає краще з часом ми будемо вживати у великих кількостях ті продукти, які можуть відвернути смертельні хвороби.

Готувати стане легше
Жінки часто скаржаться на брак часу. У той час, коли технологія прогресує і вчені придумують техніку, яка полегшує діяльність жінки на кухні. Але справа не в техніці, до фахівців прийшло усвідомлення, після чого вони змогли зробити висновок про те, що отримання від продуктів всіх необхідних речовин не так просто, як здається. У процесі готування продукти втрачають безліч корисних елементів. Тому все більше жінки будуть збільшувати користь страви, наприклад поливати більшість салатів оливковою олією, пророщувати зерна додавати в страви і тд.


 
Коли настане цей час нікому ще не відомо, але в процесі ми можемо змінювати думки і в ході самостійних експериментів зробити внесок у розвиток живлення.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що шеф-кухарі почали придумувати різні види декорацій для десертів. Ще не випробувавши сам смак, дивлячись на красиву випічку моментально прокидається бажання з'їсть кілька десертів відразу. Буряковий пудинг, еклери з козячим сиром, торт з лосося, сирне тістечко і ще безліч різних шедеврів використовується попитом відвідувачів ресторанів і кафе.