Домашні перегляди фільмів, ми часто заміняємо на походи в кінотеатр. Великий екран, якісний звук, гучна кінокартина, яку хочеться подивитися в перші дні прем'єри.

Перегляд фільму не обходиться без легких перекусів, у тому числі тих, які продають в кінотеатрах. Стаканчик попкорну або чіпсів, пляшечка коли або іншого газованого напою - вечір вдався, але все добре, якщо не забувати про те, що ця їжа додасть значні цифри калорій в організм. Приблизно 900 калорій і 70 грам жиру йдуть плюсом, якщо з'їсти стаканчик попкорну обсягів 300-400 грам.

Мода на перекуси в кінотеатрах зародилася в США. Всім відомо, що американці любителі харчуватися шкідливою їжею, тому багато людей страждають зайвою вагою.

Розглянемо кожну закуску з кінотеатру, після чого можна зробити певні висновки вживати їх чи ні. відмовляти відвідувати кінотеатри ми не будемо, але надати факти про шкідливі перекуси варто.

Попкорн

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Великий гамбургер з сиром і соусом і велика порція смаженої картоплі за кількістю калорій і жиру приблизно рівні великій пачці попкорну різних смаків. Якби ми знали, які масла використовують для виготовлення попкорну, то можна запобігти утворенню захворювань серцево-судинної системи. Деякі виробники використовують не гідрогенезовані олії, але у них так само багато жиру і калорій.

Газована вода та інші напої

Маленький стакан газованого напою приблизно дорівнює за обсягом банку об'ємом 330 мл. В склянці і банку містяться 170 ккал і 42 грам цукру. У великій склянці міститься приблизно 300-400 калорій, якщо ви додаєте лід, кількість калорій знижується.

Як знизити споживання шкідливих закусок в кіно?

Перекусіть вдома або в кафе перед тим, як йти в кінотеатр. Це знизить бажання купити шкідливу їжу, так як ви вже будете трохи ситі. Можна принести з собою, більш корисний перекус, наприклад мандарини, банани, виноград, горіхи, родзинки, мюслі або печиво.
Можна пожувати жуйку, яка знизить апетит.
Якщо ви не змогли встояти перед спокусою і купили маленький стакан попкорну, поділіться ним з іншими.
Відмовтеся від газованої води, візьміть краще воду, каву або чай. Газована вода в тандемі з попкорном збільшить удвічі калорії.
Відштовхуйтеся на економію. Закуски в кінотеатрі коштують не мало грошей при цьому ніякої користі вони не приносять. Тому краще ці гроші витратити на себе на благо.

Їсти в кіно не обов'язково. Існує погана звичка розглядати їжу як невід'ємну частину будь-яких подій. Спробуйте відкинутися на спинку крісла, розслабитися і насолоджуватися фільмом.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що дієтологи рекомендують вживати якомога більше фруктів при дотриманні дієти, але у фруктах зазвичай в 3 рази більше калорій на порцію, ніж в овочах, вони все одно вважаються низькокалорійними.