Абсолютно брехливі заяви мера Конотопа не мають нічого спільного з дійсністю. Підозрілість і манія переслідування Семеніхіна - наслідок його дрімучого радикалізму і тривалого впливу праворадикальних поглядів, переконаний заступник голови Громадського руху "Український вибір - Право народу" Юрій Загородній.

За словами Ю.Загороднього, він був здивований епічним звернення міського голови Конотопа, з яким напередодні зустрічався під час заходу "Українського вибору" в Конотопі.

"Для тих, хто ще не встиг прочитати цю новину, розповім 26 квітня в Конотопі мер міста Семеніхін у супроводі агресивних молодиків увірвався до залу, де проходило зібрання активу нашої організації та представників громадських об'єднань Сумщини. У той час як учасники заходу обговорювали шляхи встановлення миру в Україні, реінтеграції Донбасу й збереження територіальної цілісності країни, мер трощив меблі, нападав на присутніх, обзивав їх і погрожував розправою", — написав Ю.Загородній на своїй сторінці в Facebook.

Громадський діяч також зазначив, що Семеніхін спочатку уважно слухав учасників заходу, стоячи поодаль. Однак, не маючи аргументів, щоб заперечити представникам зборів, почав застосовувати фізичну силу.

"Очевидно, що така поведінка мера заслуговує не тільки реакції органів правопорядку, але і експертного висновку психіатрів. У цьому я остаточно переконався, коли слухав хворобливі фантазії Семеніхіна. Він виявився не просто ідіотом з хуліганськими нахилами, а шизофреніком, які страждають галюцинаціями та маніакальним синдромом. З усією відповідальністю заявляю, що озвучена ним інформація про нібито намір нашого руху ініціювати в Сумській області проведення референдуму про створення так званої Сумської народної республіки, захоплення органів влади, введення військ Російської Федерації — плід уяви цього, з дозволу сказати, керівника міста", — підсумував Юрій Загородній.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще