Бойовики продовжують штурмувати позиції українських солдат.

Як повідомив прес-центр штабу АТО, за минулу добу зафіксували 81 обстріл.

"Найбільша кількість обстрілів на Маріупольському напрямку, де ворог активно використовував зброю, що заборонена Мінськими домовленостями. Позиції під Водяним та Чермаликом противник накривав вогнем ствольної артилерії калібру 122мм, застосовував кулемети та гранатомети різних систем. Захисників Широкиного та Павлополя, підрозділи російсько-окупаційних військ обстрілювали з мінометів калібру 120мм, а по оборонцям Широкиного, Павлополя, Водяного, Талаківки та Красногорівки – з мінометів калібру 82мм", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ворог із зенітної установки обстрілював захисників Широкиного, а з протитанкового ракетного комплексу - Красногорівки. У Мар'їнці вів вогонь танк. На Донецькому напрямку окупанти проявляли найбільшу активність під Авдіївкою, Опитним та Троїцьким.

Відомо, що у результаті обстрілів шестеро військовослужбовців отримали поранення, ще двоє - бойові травми.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", журналіст Денис Казанський розповів про пекло на Донбасі.