Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко знову подався фантазувати й цього разу надумав провести прямі переговори з президентом України Петром Порошенко.

Про це він повідомив під час «прямої лінії». Його запитували, чи були у нього перемовини з народним депутатом Надією Савченко, але у відповідь ватажок бойовиків сказав, що говоритиме з українським президентом.

"Якщо хтось хоче шукати вихід з глухого кута і тим самим запобігти новому витку кровопролитної війни, то ми готові з ним розмовляти. Я відкрию страшну таємницю. Якщо Порошенко продемонструє готовність до переговорів і підтвердить свою рішучість припинити війну, то я готовий навіть з ним сісти за стіл переговорів", - заявив він.

Захарченко розповів, що під час приїзду Савченко до окупованого Донецьку з нею велися переговори щодо утримання та обміну полонених. Але ватажок бойовиків сказав, що з нардепом особисто не зустрічався.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, ватажок «ДНР» Олександр Захарченко знову відзначився свою хворобливою фантазією. Цього разу він підрахував, скільки Україна зможе проіснувати, як держава.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще