У неділю, 7 травня, у 28-му турі чемпіонату України з футболу Динамо зустрінеться із Олександрією. Напередодні захисник киян Микола Морозюк, який пропускав минулий матч із Чорноморцем (4:1) через перебір жовтих карток, розповів про підготовку до прийдешнього поєдинку.

- Чи пішла на користь пауза в зв'язку з дискваліфікацію? Скажу чесно, я трохи втомився і мені було корисно подивитися на гру команди з боку. Сподіваюся, така пауза позитивно позначиться на мені. Подивився, як виглядає наша нова гра, почерпнув багато позитивної та корисної інформації і в плані емоцій, і фізичних кондицій. Тому все добре.

Про Олександрію можу сказати, що суперник вирізняється своєю організацією гри, бійцівськими якостями. З цим колективом завжди непросто грати, особливо на виїзді. Як і з іншими опонентами, важливо забити перший м'яч - тоді суперник більше розкривається, хоче відігратися, тому з'являються вільні зони.

Перед матчем відпрацьовували швидкість. Також виконували ігрові серії, які виявилися досить емоційними. Також приділили увагу тактиці, втім, ми це робимо кожен день. А вчора виконували більше фізичної роботи, на силу, - передає слова Морозюка офіційний сайт динамівців.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua анонсував 28-й тур УПЛ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото Getty Images