Нервова та нетерпима відвідувачка закладу громадського харчування в Каліфорнії, яку розізлили ніжні взаємини закоханої пари, стала зіркою YouTube.

Як пише Daily Mail, жінку обурило те, що хлопець поцілував свою дівчину в лоба. При цьому молоді люди стояли в черзі.

"Ти цілуєш свою подругу в громадському ресторані. Вона поводиться як повія. Ви обоє - сексуально стурбовані", - почала кричати обурена гостя.

Хлопець включив камеру і став знімати неадекватну відвідувачку. Та, у свою чергу, почала вимагати у касира гроші за їжу, а потім подалася до виходу.

Там вона встряла у сварку з іншим хлопцем з черги, а потім, подзвонивши у поліцію, пішла геть. Інцидент мав місце в місті Санта-Моніка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Усього за добу відео з нервовою американкою переглянули понад 76 тисяч користувачів, більшість з яких засудило агресію відвідувачки закладу.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американська компанія почала виготовляти пінетки на підборах для дівчаток від народження до шести місяців. Новий тренд уже викликав бурхливу дискусію.