У Севастополі на "вогнищі інквізиції" спалили близько 400 кілограмів сирів і ковбасних виробів з України та країн Євросоюзу.

Про це повідомила Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду РФ.

Контрабандний сир і ковбасу виявили у ТЦ "Пасаж" і на ринку "Центральний". Там зберігали і реалізували вироби з Німеччини, Франції, Італії, Польщі, Данії, Голландії, а також України.

Як заявила прес-служба Россільгоспнагляду, у продукції не було ветеринарних сертифікатів або будь-яких інших документів, що підтверджують їхнє походження та якість. Залишається загадкою, як у такому випадку перевірка встановила, що сири та ковбаси приїхали до Криму з України і ЄС.

"Заборонена до ввезення в Росію продукція була вилучена з обігу та знищена шляхом спалювання у печі-інсенераторі "Бренер 500"", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Россільгоспнагляд також похвалився завидною статистикою знищення контрабандних продуктів.

Станом на 27 березня, відомство ліквідувало 10305 тонн рослинної харчової продукції та 401 тонну виробів тваринного походження.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російське вугілля заборонять завозити в Україну.