1 травня по вулицях Запоріжжя пройшла оригінальна першотравнева демонстрація - "монстрація".

Про акцію жителі міста дізналися самостійно з соціальних мереж. В руках учасники мітингу тримали плакати з вимогами, які вигадали і написали самостійно. Серед гасел такі: "Шашлик, май, вайфай", "Запорожье – город, который смог", "Ковбаса по 2,20", "С евробалконом в сердце", "Хороший асфальт на дорозі не валяється" та інші.

Одна з активісток пояснила, що таким чином вони висловлюють свої вимоги. При цьому зазначила, що ні кого образити вони не хочуть. Без уваги поліції учасники акції не обійшлися. Копи їх супроводжували під час ходи по центральному проспекту обласного центру.

"Монстрація" пройшла спокійно, без ексцесів і більше повеселила громадян.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що харківська поліція затримала одного з учасників першотравневого мітингу за напад на проукраїнського активіста.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще