Адвокат незаконно утримуємого в російському СІЗО українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін зажадає на засіданні суду змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Побував сьогодні у Сущенка. Переді мною у нього був консул Брескаленко. Обговорювали з Романом Володимировичем питання, пов'язані з судовим засіданням про продовження утримання під вартою, термін якого закінчується 30 квітня", – заявив Фейгін.

Він зазначив, що перебування Сущенко в СІЗО абсолютно не виправдано, тому що з грудня майже не відбувалися слідчі дії. Адвокат клопотатиме щодо допуску консула України Геннадія Брескаленка до справи. Раніше йому в цьому відмовили. Фейгін повідомив, що готує документи для залучення до справи. Які саме – не уточнив.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Фейгін просив допомогти у справі Сущенко Білий дім. Він заявив про позитивному вирішенні з боку конгресменів, сенаторів та Держдепартаменту США.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще