У понеділок, 17 квітня, президент ФФУ Андрій Павелко відвідав Харків з робочим візитом і відзначив, що місто вважається успішним для збірної України.

- Тут найбільший футбольний регіон, де навіть на матчі аматорського чемпіонату приходять по дев'ять тисяч глядачів. Це хороший приклад для всієї країни. Керівництво області допомогло повернути в Харків міжнародні матчі. І я дуже вдячний Юлії Олександрівні за те, що не словом, а ділом вона сприяла проведенню цих матчів. За такий короткий термін на стадіоні Металіст вже зіграла збірна України, виступає Шахтар. Упевнений, що ця робота буде продовжуватися. Ми обговорили пропозицію Юлії Олександрівни про те, щоб найближчим часом Виконком прийняв рішення по матчу Україна – Туреччина. Я думаю, що ця пропозиція отримає одноголосну підтримку. Харків прекрасно зустрічає такі матчі, і головний тренер збірної Андрій Шевченко також підтримує ідею проведення гри в Харкові, - сказав Павелко.

За підсумками робочої наради з президентом ФФУ голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що можливість проведення матчу відбору до ЧС-2018 збірних України і Туреччини (2 вересня) у Харкові буде винесена на засідання Виконкому Федерації футболу України.

- Як завжди, будемо дуже наполегливо опрацьовувати це питання з ФФУ, – цитує Світличну сайт Харківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Суперкубок України з футболу хочуть провести в Одесі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще