У історичний день, 29 квітня, в Ужгороді рівно 25 років тому відбувся перший матч національної збірної незалежної України.

Україна - Угорщина 1:3

Гол збірної України: Гецко (90).

Україна: Кутєпов, Беженар, Лужний, Нікіфоров, Погодін (Сак, 56), Третяк, Цимбалар, Шелепницький (к), Ковалець, Щербаков (С. Гусєв, 69), Саленко (Гецко, 59). Тренер: Віктор Прокопенко.

З нагоди ювілею головний тренер національної команди Андрій Шевченко привітав уболівальників з 25-річчям збірної України.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

– 25 років тому збірна України зіграла свій перший матч. З тих пір національна команда пережила чимало хвилюючих моментів. Але завжди поряд з нею були ви, її віддані шанувальники. Я гордий, що захищав кольори національної команди як гравець, а зараз працюю в ній тренером. Представляючи головну команду країни, ти відчуваєш особливі почуття. І при цьому завжди відчувається особливе ставлення до національної збірної з вашої сторони, дорогі наші вболівальники.

Спасибі вам за підтримку, терпіння та розуміння! Дуже сподіваюся, що разом з вами ми переживемо чимало славних моментів. Принаймні, можу запевнити, що зі свого боку я зроблю все від мене залежне, щоб про збірну України у світі говорили з особливою повагою! – сказав Шевченко.


До вашої уваги відео голів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, український тренер розповів, скільки мільйонів доларів витратив на дитячу футбольну школу.