Головний тренер збірної України Андрій Шевченко в ефірі телеканалу Футбол 1 розповів про тактичні подробиці національної команди на найближчі матчі:

"Ми повинні виходити з ситуації, яку ми маємо. Тренерський штаб намагається комплектувати команду в умовах конкуренції за кожну позицію. Є певні лінії, в яких всі провідні гравці сидять на лавці в своїх клубах, тому тут є невеликі складнощі. Але це ні в якому випадку не знімає з нас відповідальності. У нас є певна задача і ми будемо намагатися її вирішити. Я вірю в своїх хлопців і в успіх.

У три захисники ми грати не будемо. Можемо змінити абсолютно розташування півзахисників, а також гравців атакуючої лінії. Тому, я не думаю, що на даний момент команда готова грати в три захисники. Ми не будемо відходити від обраної системи гри в захисті, а передній лінії торкнуться зміни", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, що матч кваліфікації до чемпіонату світу-2018 проти збірної Фінляндії відбудеться 11 червня.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Шевченко хоче спробувати нову модну тактику.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фото: офіційний сайт ФФУ