Метеорологи попереджають: у 2017 році на Землі почнуть відбуватися катастрофічні глобальні зміни.

Про це йдеться у доповіді співробітників Всесвітньої метеорологічної організації спільно з ООН, пише The Guardian.

Кліматологи б'ють на сполох: у 2015 році вчені зафіксували рекорд - глобальна температура перевищила норму на 1,1 градуса, а у 2016 році показник злетів ще вище.

І цей рік обіцяє бути ще спекотнішим. Температура води у Світовому океані підвищується, що може призвести до жахливих природних катастроф.

За даними фахівців, рівень вуглекислого газу в атмосфері за перші місяці 2017 року стрімко зріс.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У результаті підвищення температури гірські та полярні льодовики почали танути, що вже позначилося на кліматі планети. У Каліфорнії випала рекордна кількість опадів, а у Бразилії - навпаки, спостерігали небувалу посуху.

Навіть у руйнівних землетрусах в Італії метеорологи звинувачують зміни у кліматі.

Чого очікувати від погоди у 2017 році, дослідники поки точно не знають. Однак упевнені: сподіватися на милість природи не варто - потрібно готуватися до найгіршого.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на Місяці знайшли домівку для людей.