Знімальній групі "Слідство.Інфо" вдалося за допомогою дрона зняти масштаби нового маєтку підприємця Ріната Ахметова.

Відповідне відео оприлюднили в соціальній мережі facebook.

За словами авторів ролику, зняли його тільки з другого разу.

"Власне, за документами це не маєток зовсім... Цей палац оформлено як... "установа охорони здоров'я та соціальної допомоги". Напевно, Рінат Ахметов побудував його для відпочинку шахтарів, що працюють на його підприємствах. Саме тому тут охорона, не кваплячись, стріляє по журналістам. Щоб ніхто не турбував простих гірників Донбасу", - написали вони.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 14 квітня під селищем Плюти під час зйомки нового будинку Ахметова обстріляли журналістів.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після обстрілу нашої знімальної групи, Максим Опанасенко повернувся на місце події і докладно відзняв на відео новий маєток Рината Ахметова. Власне, за документами це не маєток зовсім....За документами цей палац оформлений як..."заклад охорони здоров'я та соціальної допомоги". Напевне, Ринат Ахметов побудував його для відпочинку шахтарів, які працюють на його підприємствах. Саме тому тут охорона, не кваплячись, стріляє по журналістах. Щоб ніхто не турбував простих гірників з Донбасу. Дякуємо за лайк та репост.

Posted by Слідство.Інфо on Thursday, 20 April 2017