Завдяки соцмережам стало відомо, яке життя ведуть діти українських посадовців, суддів та СБУшників.

Про це йдеться у розслідуванні Анатолія Остапенка “Дитячий світ” для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”.

Костянтин Бриль є єдиним керівником ОДА (Запорізька), декларацію якого не опублікували у вільному доступі на сайті НАЗК. Його доньки Христина та Валерія минулого року відпочивали у п'ятизірковому готелі Annapourna у Куршавелі.

Христина Бриль також відпочивала у Маямі. Вартість номеру у тамтешньому п'ятизірковому готелі Ritz-Carlton становить близько 3,5 тисячі доларів за тиждень. Також минулого року родина Бриль побувала у Франції, а донька Христина публікувала фото з Монако, Мальдівів і Туреччини.

У соцмережах діти голови Запорізької ОДА також публікують фото із речами Louis Vuitton, Yves Saint laurent, Chanel boy та Dior Lady, вартість яких сягає кілька тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Віктор Голубєв є 26-річним сином та помічником судді Вищого адміністративного суду Галини Голубєвої. Він їздить на Hyundai Santa Fe 2013 року за 30 тисяч доларів. Нещодавно він відпочивав в Італії, а у березні встиг побувати на Домінікані.

Син судді Деснянського районного суду Андрій Грегуль виклав в Instagram фото із Lexus LX470. Батько запевнив, що автомобіль не належить Андрію. За останні два роки родина судді побувала в ОАЕ, Ізраїлі і Туреччині.

Директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Олександр Щербаченко відпочиває у Коста-Риці. Про це допоміг дізнатись його син Тимур. Також родина побувала у Таїланді, Німеччині, Єгипті та ОАЕ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", абонентську плату за користування газовою інфраструктурою можуть відкласти для споживачів, які використовують газ лише для приготування їжі.