Термін введення абонентської плати за користування газовою інфраструктурою можуть відкласти для споживачів, які використовують газ лише для приготування їжі.

Про це в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV повідомив глава Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Дмитро Вовк.

"Ми зробимо додатковий перехідний період у зв'язку з резонансом і з тим, що ми виступаємо за те, щоб рішення комісії захищало всіх споживачів, щоб ніхто з громадян України ніякого підвищення не відчув", - пояснив він.

За попередніми даними, "перехідний період" триватиме мінімум три місяці.

"Ми аналізуватимемо детально, але найменші типорозміри лічильників, наприклад G1,6, у Києві, наприклад, мали платити 28 гривень, для них це рішення буде відкладено", - додав Вовк.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Порошенко різко прокоментував введення абонплати за газ.