Головний тренер мадридського Реала підвів підсумки матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому його команда розгромила на своєму полі Атлетіко (3:0).

"Ми провели класний матч. Забити три м'ячі нелегко. Ми відкрили рахунок і перевершили суперника по моментам в першому таймі. Ради тим, як склалася гра. Здорово, що забили три м'ячі і при цьому не пропустили.

Мені пощастило, що у мене в команді такі футболісти. Намагаємося грати в свій футбол і отримувати задоволення. Це працює, адже у нас чудові гравці з правильним підходом до справи.

Кріштіану - природжений бомбардир. Він унікальний. Всі гравці були на висоті. Ми знали, що треба було робити, і зіграли так, як хотіли. Я задоволений роботою кожного гравця.

Ми ще нічого не виграли. Забити три м'ячі і не пропустити в матчі з таким непростим суперником - дуже нелегко. Тепер треба продовжувати в тому ж дусі. У футболі немає такого поняття, як легкий матч. Щоб вийти у фінал, ми повинні добре зіграти на виїзді", - цитує Зідана офіційний сайт УЄФА.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Роналду повторив досягнення екс-гравця Шахтаря.

Фото: Getty Images