У самому центрі столиці з'явилася вивіска, яка не на жарт розлютила киян. Недалеко від центральної синагоги на фасаді розмістили напис "Голокост кабаре".

Як виявилося згодом, це був анонс до сатиричного спектаклю, поставновником якого став американець українського походження Іван Дем'янюк.

Користувачі соціальних мереж висловили своє обурення з цього приводу, адже скандальну вивіску помітили якраз у день пам'яті жертв Голокосту, що на їх думку являється абсолютно недоречним.

Деякі із них вважають, що такий вчинок – це знущання над постраждалими під час Другої світової війни.

Реакція з боку відповідальних за появу напису була швидкою: його швидко демонтували, але офіційні коментарі давати відмовилися.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кілька незаконних автокав'ярень демонтували на Оболонській набережній у столиці.